Doi miri din Botoșani le-au pus o condiție invitaților la nuntă, care i-a lăsat muți de uimire. „Așa ceva nu mi-ar fi venit niciodată în minte”

Doi miri din Botoșani le-au pus o condiție invitaților la nuntă, care i-a lăsat muți de uimire. Aceștia le-au oferit invitațiile la petrecere în mod tradițional, dar au cerut în mod special ca fiecare dintre ei să aducă cărți pentru a fi donate la finalul nunții. Surprinși de ideea ingenioasă a acestora, invitații s-au conformat, iar la finalul nunții, cei doi miri, Gabriela și Vlad, au adunat mai multe cărți care au fost donate unei școli din mediul rural.

„Pentru toate suntem recunoscători, firește. Încă procesăm valul de iubire. Dar când ați răspuns atât de generos și invitației noastre de a dona cărți unei școli din mediul rural, dacă tot e să nunțim, mărturisim că bucuria noastra a fost întru totul copilărească și ne-a transportat direct în altă lume”, a spus Gabriela.

Cărțile au ajuns la școala din Hilișeu Horia, unde doamna învățătoare Gabriela Munteanu, unul dintre cei mai apreciați și implicați dascăli din județul Botoșani, le-a preluat cu recunoștință.

„Cartea a fost și a rămas prietena mea cea mai bună…Poate de aceea le spun zilnic copiilor mei cât de necesar este cititul. Cartea te hrănește, te ridică la lumină în cele mai negre clipe, cartea iti bucură sufletul și îți oferă prietenia statornică, de durată. Am primit cărți…. Până aici nimic ieșit din comun…. Am primit cărți de la un cuplu care si-a unit destinele in data de 1 iulie 2023. Senzațional este faptul că ei au pus nuntașilor acestă condiție: cine vine la nuntă aduce cărți, care ulterior vor fi donate! Am o imaginație bogată, dar, recunosc că așa ceva nu mi-ar fi venit niciodată în minte! Și, da! Nuntașii au adus cărți, iar cărțile vor ajunge la copilașii mei! Mireasa, Gabriela…. Nunta pe 1 iulie ….fix la aniversarea a 28 de ani de la nunta mea… Coincidențe, deloc intâmplătoare! Îi felicit pe cei doi miri pentru ingeniozitate, pentru mărinimie, pentru iubirea de semeni!”, a spus Gabriela Munteanu.

 

Învățătoarea din Botoșani, nominalizată la Gala Profesorul Anului din mediul rural: De cele mai multe ori, succesul copiilor ți se datorează 100%. Este meritul tău, ca dascăl, și al lui, ca elev

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *