Tragedie în prima zi de Paște! Poliţist mort în urma unui accident rutier

Accident grav în Galaţi, unde un poliţist de 41 de ani aflat pe motor şi-a găsit sfârşitul chiar lângă iubita sa, după ce un şofer de 25 de ani a întors fără să se asigure şi a intat în coliziune cu motocicleta. Accidentul dramatic a avut loc chiar lângă o biserică din oraş.

La data de 5 mai 2024, la ora 14:52, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Marea Unire din municipiul Galați, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din cercetările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce se deplasa pe strada menționată pe banda 1 de circulație, având direcția de deplasare dinspre strada Portului către bulevardul Cloșca, după ce a trecut de Parcul Viva și a ajuns în dreptul unei biserici, ar fi efectuat manevra de întoarcere, moment în care ar fi intrat în impact cu o motocicletă care se deplasa în aceeași direcție pe banda 2 și care era condusă de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galați.

În urma impactului au fost rănite două persoane care se aflau pe motocicletă în acel moment, fiind vorba despre conducătorul acesteia care a fost rănit grav și o femeie, de 34 de ani.

Echipajele medicale de la SMURD Galați și de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați care au intervenit la fața locului au efectuat manevre de resuscitare bărbatului rănit după care a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Tot la spital a fost condusă și pasagera de pe motocicletă, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *