Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Până când este valabilă promoția

Kaufland România lansează o ofertă specială pentru reciclarea sticlelor, oferind clienților nu mai puțin de 1 leu pentru fiecare recipient, în locul sumei obișnuite de 50 de bani. Această campanie reprezintă o oportunitate valoroasă pentru toți cei interesați să contribuie la protejarea mediului înconjurător și să obțină beneficii financiare în același timp.

Campania a început pe 6 mai, a doua zi de Paște, și durează până pe 12 mai 2024. În această perioadă, la Kaufland vei beneficia de un leu pentru fiecare sticla reciclată, în loc de 50 de bani.

În perioada menționată, clienții Kaufland sunt încurajați să aducă sticlele la aparatele de colectare din magazinele participante. După colectare, participanții primesc un tichet valoric pentru fiecare sticlă reciclată. Tichetele valorice obținute pot fi utilizate la cumpărături în cadrul magazinelor Kaufland, însoțite de cardul Kaufland. La finalul campaniei, clienții vor primi în contul lor un voucher în valoarea totală a tichetelor folosite.

Tichetele valorice obținute pot fi folosite pentru achiziții în magazinele Kaufland. Voucherul echivalent valorii tichetelor reciclate va fi disponibil începând cu data de 23 mai 2024. Limita de valoare a voucherului este de 50 lei pentru fiecare utilizator Kaufland Card.

Această inițiativă nu numai că încurajează reciclarea responsabilă a sticlelor de plastic, ci și recompensează clienții pentru contribuția lor la protejarea mediului înconjurător, potrivit Click.ro. Reciclarea materialelor plastice este esențială pentru reducerea deșeurilor și pentru conservarea resurselor naturale.

Săptămâna asta, 6-12 mai, vino cu ambalajele SGR la aparatele de colectare Kaufland, folosește la cumpărături tichetul valoric obținut, scanează Kaufland Card și vei primi în contul tău un voucher cu aceeași valoare a tichetului folosit.

Perioada campaniei este 6-12.05.2024. Cuponul de reducere se alocă începând cu data de 23.05.2024 și este egal cu contravaloarea tuturor tichetelor de ambalaje folosite în magazin în perioada 6-12.05 2024 în limita a 50 lei / utilizator Kaufland Card”, au transmis reprezentanții supermarketului Kaufland.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *