Monden! Sebastian Dobrincu s-a despărțit de Ioana Ignat. Ce a declarat milionarul despre artista din Botoșani

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit! Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Iată de ce s-a ajuns la separare, dar și ce a declarat milionarul!

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit! După o relație frumoasă de 3 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

După o perioadă tensionată în relația lor de iubire, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au decis să meargă pe drumuri separate. Milionarul a confirmat despărțirea de artistă, explicând că viața merge înainte, indiferent de orice. Tânărul nu a oferit detalii exacte despre motivele care au dus la separare, însă a menționat faptul că există momente grele între ei, care i-au făcut să ajungă aici, scrie SpyNews

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și cu rele”, a spus el în cadrul unei emisiuni TV.

Milionarul a vorbit despre boala de care suferă

Sebastian Dobrincu a vorbit despre un moment important din viața lui. Problemele de sănătate pe care le-a descoperit în urmă cu mai puțin de un an l-au determinat să ia decizii esențiale pentru starea lui.

Aflând că se confruntă cu această boală, milionarul în vârstă de 25 de ani a înțeles cât de importantă este sănătatea și că, deși mulți credem că suntem mereu sănătoși, realitatea este alta.

„Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie – decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma. A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt. De aia am și dispărut 6 – 7 luni de pe internet. Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic. De șapte luni m-am trezit cu o boală autoimună osoasă care e foarte nasoală. Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere. Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină. Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu”, a declarat Sebastian Dobrincu în podcastul lui Cristian Stan.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *