Universal Prest Phone SRL Botoşani anunţă intenţia „Construire spălătorie auto-self service și împrejmuire teren”

SC UNIVERSAL PREST PHONE SRL, titular al proiectului „Construire spălătorie auto-self service și împrejmuire teren”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Botoşani, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire spălătorie auto-self service și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în mun. Botoșani, str. I.I.C. Brătianu fn – CF 70082, județul Botoșani.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani din municipiul Botoșani, B-dul Mihai Eminescu nr. 44, județul Botoșani, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 16.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *