Alertă cu bomba într-un local din Botoșani. Peste 200 de persoane evacuate

Alertă cu bomba într-un local din municipiul Botoșani. Un bărbat a sunat la poliție  și a anunțat, pe 12 mai, în jurul orei 02.00, că într-un local ar fi plasată o bombă, fără a oferi alte informații, iar la reapelare, telefonul era închis.

În cel mai scurt timp, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, inclusiv cei din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmerie și pirotehniștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Au fost evacuate peste 200 de persoane, atât din interior, cât și din zona adiacentă localului, fostul Old School, iar în urma verificărilor efectuate nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv.

„Ulterior, la data de 13 mai a.c., în urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea persoanei care a efectuat apelul, fiind vorba despre un tânăr, de 33 de ani, din municipiul Botoșani. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, pentru alertarea falsă a forțelor de ordine, determinând astfel intervenția acestora în mod nejustificat”, precizează polițiștii.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *