Membrii Asociaţiei Naţionale a Surzilor, filiala Botoşani, au participat cu succes la un concurs de dans popular

asociatia surzilor1Asociația Națională a Surzilor din România, Filiala Botoșani, a participat, după o absență de 20 de ani, la Festivalul de dans modern, dans popular si obiceiuri populare româneşti, ” Graţie şi voie bună, adunate într-o cunună”, care a avut loc în data de 2 Septembrie 2017, la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Sala de Spectacole „Dumitru Fărcaş”.

Filiala Botoșani a Asociației Surzilor a participat la acest festival la secțiunea Ansambluri – dansuri populare cu un număr de 12 dansatori (6 perechi), reușind într-un mod spectaculos și onorabil să obțină Locul II – acest succes fiind posibil datorită îndrumării și sprijinului voluntar al Dlui. Profesor de dansuri populare de la Clubul Copiilor Dorohoi – Constantin DICU.

Dorim să mulțumim din suflet pentru tot sprijinul și ajutorul permanent Doamnei Deputat Dr. Tamara Ciofu, Dlui. Constantin Dicu – profesor de dansuri populare la Clubul Copiilor Dorohoi, Doamnei Cornelia Ciobanu – Director al Centrului județean pentru conservarea și promovarea culturii Botoșani, Dlui. Director Valentin Maftei de la Firma SABRINI Botoșani.

like facebook„Având în vedere acest succes, Asociația Surzilor din Botoșani va participa și în viitor la cât mai multe astfel de manifestări cu caracter cultural, la nivel județean și național”, a declarat Daniel Hliban, directorul filialei Asociaţiei Naţionale a Surzilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *