FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Un nou magazin de instalații temice-sanitare-climatizare s-a deschis în municipiul Botoșani.

Magazinul ”Meșterul casei tale” a fost inaugurat oficial, astăzi, iar de luni își așteaptă clienții. Afacerea aparține unor tineri care au activat în domeniu, timp de 14 ani, în Italia, iar acum își deschid propriul magazin la Botoșani.

Magazinul ”Meșterul casei tale” a fost creat pentru a pune la dispoziția clienților o gamă variată de țevi, fitinguri, accesorii baterii sanitare, produse Ideal standard Hansgrohe, precum și multe alte produse necesare pentru casa oricui, produse de la branduri recunoscute din Italia.

Experiența noastră ca și prestare de servicii în Italia este de 14 ani iar pentru deschiderea magazinului, ne-am decis în urma cererilor mari de prestări servicii. Vrem să venim cu serviciul, produsul, montaj final plus garanție. Suntem parteneri oficiali cu firma Fondital, cea mai mare firmă care produce radiatoare de aluminiu, centrale termice și pompe de căldură din Europa. Ele pot să vină personalizate într-un paletar de culori diferite, nuanțe, dimensiuni. Suntem parteneri cu producători în instalații termice sanitare de climatizare de top. Oferim discount la pachete, în momentul în care beneficiarul, clientul, decide să execute o lucrare cap -coadă, lucrări civile, mă refer la case, apartamente. Este un magazin de instalații temice-sanitare-climatizare. Avem o gamă diversificată de țevi, fitinguri made în Italia, accesorii, baterii sanitare made în Italia, Grohe, Ideal standard Hansgrohe”, a declarat Ovidiu Ciobanu, administratorul magazinului.

De ce să alegeți Magazinul ”Meșterul casei tale

La o vânzare de 2.000 lei, magazinul vine în întâmpinarea partenerilor instalatori cu o gamă diversificată de scule, pe care le închiriază, pentru a le facilita munca.

Venim în întâmpinarea partenerilor instalatori cu o gamă diversificată de scule, pe care le vom pune la dispoziția acestora, cu cost zero, pentru a putea executa lucrări, la o vânzare de minim 2.000 lei. Aceste scule sunt profesionale din gama Rothenberger, care conțin trusă de sertizare, cameră de inspectat țevi, camera de termoviziune, mașină de  înghețat țevi, etc”, mai spus Ovidiu Ciobanu.

Prețurile produselor sunt accesibile fiecărui buzunar.

Prețurile produselor sunt accesibile pentru orice buzunar, depinde de firmă, de marcă, de produsul pe care îl alege clientul. Există o gamă diversificată”, susține administratorul magazinului.

Magazinul ”Meșterul casei tale” este situat pe strada 1 Decembrie nr.23, în Centrul Vechi, lângă Shop Orange.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *