Peste 30 de persoane s-au înscris pentru cele două posturi de șoferi la Primăria Botoșani. Doar trei au trecut de proba scrisă

Primaria BotosaniPeste 30 de persoane s-au înscris pentru cele două posturi de șoferi scoase la concurs la Primăria Botoșani. Doar trei au trecut însă de proba scrisă. Potrivit reprezentanților unității administrativ teritoriale, 31 de cereri au fost depuse pentru înscrierea la concurs.

Trei au fost admiși, șase nu s-au mai prezentat la concurs, iar restul au fost respinși după proba scrisă. Candidații declarați admiși la proba scrisă, vor susține proba practică în data de 18.04.2024 ora 9.00 și se vor prezenta pentru aceasta, la sediul Primariei din str. Piata Revoluției nr.1.

Cele două posturi contractuale vacante de șofer treapta I sunt la Serviciul Administrativ, iar proba scrisă a fost susţinută în data de 15.04.2024.

„Candidații declarați respinși la concurs, sunt rugați să ridice dosarul de inscriere în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data afișării Rezultatului Final al concursului, în caz contrar acesta se va distruge”, este anunțul Primăriei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *