O cunoscută pensiune din Botoşani, scoasă la vânzare. Vezi preţul cerut de proprietar!

O cunoscută pensiune din județul Botoşani a fost scoasă la vânzare.  Este vorba de Pensiunea Ecologică “Fata verde”, situată în localitatea Șoldănești din comuna Blândești, care a fost pusă în vânzare la un preț de 600.000 de euro.

Potrivit vânzătorilor, pensiunea „reprezinta o perfecta oaza de relaxare, in care comfortul se imbina cu traditia si atmosfera rustica, pentru a oferi vizitatorilor o experienta unica, pe care omul modern a dat-o uitării”.

Pensiunea dispune de o cameră dublă, trei camere de trei persoane și trei de patru persoane, decorate in stil rustic, cu elemente traditionale din zona Moldovei, cu covor, tablouri, obiecte decorative din ceramica, ulcele.

Fiecare camera are baie proprie, o parte din ele televizor si o vedere unica spre un colt al naturii. De asemenea, o sala de conferinta cu capacitate de 78 de locuri cu proiectie ,va fi disponibila pentru sedinte/ intruniri si cursuri. Parterul este dominat de o sala de petreceri cu capacitate de 200 de locuri, care serveste si ca restaurant cu bar si scena pentru evenimente (cu echipament de sonorizare ).

Pentru o experienta cu totul autentica, crama cu capacitate de 60 de persoane, situata chiar sub foisor, este disponibila. Pe langa sala de mese cele doua separee decorate in stil taranesc, respectiv boieresc sunt ideale pentru petreceri private, in grupuri mici.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *