FOTO Cum arată casa în care vor locui cei trei copii ai Alexandrei, mămica moartă la 25 de ani, în maternitatea Botoșani

Casa în care vor locui cei trei copii ai Alexandrei Ivanov, mămica moartă la maternitatea Botoșani, prinde contur. Tatăl copiilor se ocupă de organizarea șantierului, iar în prezent s-a trecut de lucrările la instalații. Sofia, Ioan și Iosif, cei trei copii rămași fără mămică, vor locui aici alături de tatăl lor.

A fost visul Alexandrei de când și-a întemeiat o familie: să-și crească copiii într-o căsuță.

După moartea Alexandrei, oameni cu suflet mare au făcut nenumărate donații pentru a le ușura traiul celor mici.

Visul nostru era să facem o casă pe terenul pe care îl aveam și pe care începusem să facem câte ceva și să ne bucurăm de viață împreună cu copiii. Alte visuri de viitor nu aveam niciunul dintre noi”, a mărturisit într-un interviu Gabriel Ivanov.

Alexandra Ivanov s-a mutat la cele veșnice la vârsta de 25 de ani, după o sarcină oprită din evoluție care nu a fost tratată la timp de medicii Maternității din Botoșani. I-a lăsat în urmă pe soț, Gabriel, și alți trei copii. Alexandra se număra printre organizatorii Marșului pentru viață și ajuta tinerele în criză de sarcină de când era în liceu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *