FOTO Senatorul Cristian Achiței: Modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos se apropie de finalizare

Modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos se apropie de finalizare, a anunțat senatorul PNL Cristian Achiței. La începutul săptămânii, constructorul a finalizat îmbrăcămintea asfaltică pe tronsonul din apropierea Mănăstirii Zosin.

Potrivit lui Achiței, din punctul de vedere al infrastructurii rutiere propriu-zise, Drumul Național DN 28B este la această dată practic finalizat cap-coadă, cu excepția a două tronsoane de câteva sute de metri de la granița dintre județele Botoșani și Iași. Pe aceste două segmente a fost definitivată deja consolidarea versanților și se lucrează în prezent la fundația sistemului rutier, inclusiv prin montarea unei geogrile între fundație și stratul de piatră spartă, în vederea așternerii straturilor asfaltice. În paralel, constructorul lucrează și la realizarea marcajelor rutiere, la granița dintre județe.

Cea mai importantă cale de legătură rutieră a botoșănenilor cu restul țării este, așadar, aproape finalizată, după zeci de ani în care starea proastă a drumului a stârnit nemulțumirea oamenilor, iar câteva generații de politicieni au promis, fără a se ține de cuvânt, rezolvarea problemei. Personal, sunt mândru că, în calitate de reprezentant al botoșănenilor în Parlamentul României, am reușit spargerea cercului vicios al vorbelor goale, neurmate de fapte și mi-am respectat întru totul promisiunea făcută de a moderniza DN 28B”, a precizat Achiței.

One thought on “FOTO Senatorul Cristian Achiței: Modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos se apropie de finalizare

  1. A promis a facut. Asa ar trebui sa fie toti politicienii. Sa urmareasca cheltuirea corecta a fondurilor publice. Sa ceara constructorilor sa se respecte proiectele pentru ca drumurile sa fie trainice. Sa ceara dirigintilor si inspectorilor ISC sa faca datoria lor de serviciu sa nu treaca cu vederea defectele de executie care se vor plati ulterior tot din bani publici pentru reparatii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *