A murit un apreciat medic din Botoșani! A salvat de la moarte mii de copii

Un apreciat medic din județul Botoșani, care a salvat de la moarte mii de copii de-a lungul carierei sale, a murit, joi, în locuința sa, în urma unor probleme de sănătate. Doctorul Viorel Livadariu, în vârstă de 73 de ani, a murit după o perioadă de suferință. Informația a fost confirmată pentru BotosaniNews.ro de oficialii Spitalului Județean Botoșani.

„Un om deosebit, un medic de excepție, un chirurg ortoped care s-a dăruit profesiei, dar de o modestie rară! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, susține purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Mavromati, Ioan Asaftei.

Viorel Livadariu a fost chirurg la spitalul de copii din Botoșani, dar a ieșit la pensie în 2016. A revenit însă în spital din cauza lipsei personalului medical.

În 2019, acesta a fost luat de ambulanță din cauza suprasolicitării la locul de muncă.  Atunci s-a prăbușit chiar pe secția pe care lucra, în timp ce urca scările.

Viorel Livadariu a fost medic specialist in Chirurgie Pediatrica Si Ortopedie Infantila. Familia se pregătește acum să îl înmormânteze cum se cuvine.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *