Un bărbat, care circula cu mașina într-o localitate din Botoșani, a fost prins fără permis la volan prin aplicația eDac

Un bărbat, care circula cu mașina într-o localitate din Botoșani, a fost prins fără permis la volan prin aplicația eDac. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în România, deși acest drept îi fusese suspendat.

În data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Cistinești – județul Botoșani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, cetățean român.

Botoșăneanul nu a putut prezenta la control permisul de conducere, motiv pentru care polițiștii au efectuat verificări cu ajutorul aplicației eDAC, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *