Andra, tânăra moartă în accidentul de la Botoșani, „iubea cu disperare cățeii”. „Era extraordinar de deșteaptă și un om cu un suflet cum rar găsești”

Andra, tânăra de 25 de ani, din Călinești- Bucecea, care a murit în accidentul de pe DN 29, între Vlădeni și Baisa, iubea cu disperare cățeii. Era implicată în acte caritabile de ajutorare a animăluțelor și cei care o cunosc au numai cuvinte frumoase despre ea.

Andra Miriam Buliga Lucescu lucra la un cabinet notarial din Bucecea, iar șefa sa o aprecia enorm. Emanuela Iftime ne-a declarat că este o pierdere uriașă atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Era unul dintre cei mai frumoși copii pe care i-am întâlnit, un suflet extraordinar, un om atât de bun! Nu am tratat-o ca pe un angajat, eu am iubit-o din tot sufletul meu. Iubea cu disperare cățeii. Nu pot să înțeleg cum a plecat. Astăzi trebuia să mergem să vaccinăm și să sterilizăm niște căței, că asta făceam noi în afara programului. O pierdere uriașă este puțin spus. Orice pierdere este tragică, dar pentru că noi țineam la ea e ceva de nedescris. Era tânără, frumoasă, extraordinar de deșteaptă, la birou era extraordinar de deșteaptă și un om cu un suflet cum rar găsești”, mărturisește șefa Andrei.

Andra Miriam Buliga Lucescu se afla în mașină cu soțul său. Din primele informații, accidentul s-a produs într-o curbă la dreapta, când șoferul unui autoturism Audi, un tânăr de 21 de ani, din Avrămeni, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal într-un alt autoturism, Volkswagen Passat.

Tânăra de 25 de ani era cu soțul în mașina VW Passat, ambii fiind din Călineşti- Bucecea. De altfel, soțul era cel care conducea autoturismul, fiind rănit în urma impactului. La spital a ajuns soțul femeii, dar și șoferul vinovat de producerea accidentului.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Informații de la ISU despre moartea Andrei

O femeie în vârstă de 25 de ani a murit în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a produs în această seară, pe raza localității Vlădeni.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care și cea de terapie intensivă mobilă, dar și o bambulanță SAJ.

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că într-unul dintre autoturisme, pe scaunul din dreapta șoferului, o femeie era încarcerată. Acesta a fost scoasă din mașină de pompieri și predată echipajelor medicale, care au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, eforturile au fost zadarnice, fiind declarat decesul.

La spital au ajuns și șoferii celor două autoturisme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *