Un băiat de 13 ani, din Botoșani, nominalizat la premiul „Cel mai complet artist în devenire”

Un băiat de 13 ani, din botoșani, este nominalizat la premiul „Cel mai complet artist în devenire!”. Luca Lazăr, pasionat de muzică și teatru, spne că se simte foarte mândru și onorat că activitatea sa artistică este apreciată de către oameni importanți din industria muzicală și showbiz precum Monica Anghel, Adriana Trandafir, Catrinel Dumitrescu, Tania Budi, Luminița Anghel, Paula Seling, BIBI, Cezar Ouatu, Bogdan Negroiu, Laurentiu Cazan, Dan Helciug, Andrei Tudor, Bogdan Ota, Gelu Graur, Erica Moldovan, Vlad Baba, dar cel mai mult îl bucură că își găsește împlinirea în a fi aclamat de publicul adolescentin la fiecare apariție.

El a fost nominalizat la premiile Top Child Performance. In ultimii 2 ani a fost invitat să cânte la numeroase evenimente și s-a evidențiat ca un viitor artist complet, scena fiind locul unde se simte extraordinar si captivează audiența cu talentul, carisma și atitudinea sa.

A cântat la Beraria H, Iunifest by Itsy Bitsy, Kidsfiesta, Octoberfest 2023 București, Festivalul Sara Pe Deal, Zilele Orașului Botoșani, Balul oamenilor de afaceri, în deschiderea concertului lui Laurențiu Cazan, Insieme Music School Baia Mare si a reușit să creeze spectacol la fiecare apariție în calitate de invitat la Balurile Bobocilor și la evenimentele Preuniversitaria de la mai multe licee. Studiază canto, pian dar și actoria la Școala Populară de Arte „George Enescu”, fiind premiat la multe concursuri si festivaluri naționale și internaționale printre care amintim câteva mai importante:

-Trofeul de Popularitate FIICO 2023, organizat de Cezar Ouatu)

-Premiu la Excentrip și Sunetul Lunii 2023 organizate de Bogdan Negroiu

-Trofeul Starurile României 2022

-Trofeul Best Voice of România 2022

-Trofeul Junior Star Volare Piatra Neamț

-Trofeul Junior Star Cheia Sol Botoșani

-Premiul Cel mai bun actor in rol secundar la Festivalul Național de Teatru pentru Elevi „George Constantin”, Palatul Național al Copiilor București.

In decembrie 2023, vocea sa însoțită de emoția ce o transmite atunci când performeaza, s-a auzit în toată țara, fiind difuzat pe posturile naționale de radio (ProFM, National FM si Itsy Bitsy FM) si la Marele Concert de Colinde Auchan cu piesa originală „Cel mai frumos Crăciun”.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *