FOTO A fost stabilită ordinea pe buletinele de vot a candidaților la Primăria și Consiliul Local Botoșani

Biroul Electoral de Circumscripție Municipal (BECM) Botoșani a stabilit, sâmbătă, ordinea pe buletinele de vot a candidaților la Primăria și Consiliul Local Botoșani. În urma unei trageri la sorți, care a avut loc la sediul BECM și care a fost efectuată de președintele biroului, judecătorul Adrian Murariu, s-a stabilit că prima poziție pe buletinul de vot, pentru Consiliul Local, este ocupată de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, urmat de Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal.

În ordinea extragerii, urmează: Partidul Umanista Social Liberal, Alianța Dreapta Unită (USR- PMP- Forța Dreptei), Partidul Mișcarea România Suverană și Partidul SOS România.

Candidații independenți la funcția de consilier local au următoarea ordine: Mihaela Viorica Stoiciuc, Daniel Botezatu și Ionuț Bogdan Cărăușu.

Ordinea pe buletinele de vot pentru primar este următoarea: Cătălin Silegeanu, Cosmin Andrei, Cătălin Flutur, Raluca Curelariu, Remus Dăscălescu, Marian Jurgiu și Mihaela Stoiciuc.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *