Tulburător! Bărbat din Botoșani lovit peste picioare cu o bâtă până ce oasele i s-au fracturat

crima, botosani, stiri botosani (1)Un bărbat din Botoșani a fost victima unei bătăi soră cu moartea. Botoșăneanul a fost lovit cu o bâtă peste picioare ce oasele i s-au fracturat. Agresiunea a avut loc în cursul zilei de luni pe un teren de la marginea localității Corni.

Agresorul, un tânăr de 35 de ani, cunoscut ca având probleme psihice, l-a întâlnit pe consăteanul său, vârstă de 74 de ani, în apropiere de stână. Pe fondul unui conflict spontan tânărul a pus mâna pe o bâtă și l-a lovit fără încetare pe bătrân. Acesta a căzut la pământ și a rămas într-o baltă de sânge.

Autorul fapte a mers imediat la Postul de Poliție din Corni, unde i-a povestit șefului de post tot ce s-a întâmplat. Șeful de post a sunat la 112 și a mers apoi la fața locului unde l-a găsit pe bătrân plin de sânge și cu picioarele fracturate. Polițistul a acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței.

La fața locului a ajuns o ambulanță care l-a transferat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Polițiștii au stabilit că victima are nevoie de 70-80 zile de îngrijiri medicale.

În acest timp, agresorul a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati. El este acuzat, în acest moment, de săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Un profesor din Botoșani va sta ani buni după gratii. Curtea de Apel Suceava a dat decizia finală

FOTO! Gest deosebit făcut de un polițist din Botoșani: A acordat îngrijiri medicale unui bătrân care fusese bătut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *