A fost aprobată finanțarea autostrăzii A7. Achiței: Legătura noastră cu autostrada A7 se va realiza prin drumul rapid Botoșani-Suceava

Senatorul Cristian Achiței a anunțat că marți a fost adoptatea legea prin care se aprobă contractul de finanțare pentru construcția autostrăzii A7 Ploiești- Siret, printr-un credit acordat României de Banca Europeană de Investiții (BEI), în cadrul PNRR.

Astăzi, în calitate de senator, am votat pentru adoptarea Legii nr. 264/2024, prin care se aprobă contractul de finanțare a construcției autostrăzii A7 Ploiești-Siret printr-un credit acordat României de Banca Europeană de Investiții (BEI), în cadrul PNRR.

Senatul a fost cameră decizională în cazul acestei legi prin care se asigură finanțarea primei autostrăzi a Moldovei. Autostrada A7 este extrem de importantă pentru noi, botoșănenii, deoarece va asigura cea mai scurtă și mai rapidă cale de acces rutier spre restul țării și în primul rând spre capitala București. Legătura noastră cu autostrada A7 se va realiza prin drumul rapid Botoșani-Suceava, a cărui construcție am anunțat-o public în premieră în urmă cu patru ani”, susține Achiței.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *