FOTO Asfalt turnat pe un drum de pământ din municipiul Botoșani

Un nou drum de periferie a fost asfaltat. Pe strada Humăriei se circulă, începând de luni, în condiții moderne iar nivelul de trai al locuitorilor din această zonă s-a îmbunătățit considerabil, potrivit reprezentanților Primăriei Botoșani.

În cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere s-a intervenit la asfaltarea părții carosabile, amenajarea sistemului de colectare a apelor pluviale și amenajare trotuare.

Google New Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “FOTO Asfalt turnat pe un drum de pământ din municipiul Botoșani

  1. Nu ați scrie și despre faptul că această stradă era în plan să fie asfaltată de ani de zile și ca alte mai „la periferie” ca aceasta au fost asfaltate doar pentru că au fost interese mai mari! Și să nu amintim de câte ori a venit presa să observe ce noroi se făcea pe strada aceasta de la ploi. Să ne înțelegem, nu sunt condiții moderne, sunt condiții normale și obligatorii pentru un oraș în 2024!

  2. Pe strada Sergiu Iacovlov , pe cand ? La MBB-uri sun multe strazi care nu sunt asfaltate si vorbim de acelea din proprietatea primariei. Daca vrei sa-ti usuci hainele pe timp de zi, nu se poate, pentru ca trebuie sa le speli din nou, de la praful existent. Sunt comune unde sunt asfaltate toate strazile, dar nu la nivel de municipiu resedinta de judet. Imi pare rau , dar voturi nu au de unde sa vina din acea zona. Rusine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *