Ies din joc! Primarii din Botoșani care nu se vor mai regăsi pe buletinele de vot la alegerile din 9 iunie. Patru actuali primari sunt în această situație

Patru primari din județul Botoșani nu se vor mai regăsi pe buletinele de vot la alegerile locale din 9 iunie 2024. Este vorba de primarii din patru comune, respectiv din Călărași, Concești, Roma și Românești.

La Călărași, actualul primar, Elena Vrajotis a renunțat să mai candideze, lăsându-l pe fiul acesteia, Claudiu Vrajotis, să intre în competiția electorală. Interesant este că mandatele pe care le-a avut Elena Vrajotis au fost din partea PNL, iar fiul acesteia va candida din partea PSD.

La candidatură a renunțat și primarul comunei Concești, Costel Nazare, care era unui dintre primarii care atrag cele mai multe voturi. Acesta o susține pentru funcția de primar pe actuala secretară a comunei, Maria Ilaș, care este susținută și de PSD.

La Românești, primarul în funcție, Dumitru Buzoianu, a refuzat să mai candideze din motive personale, iar în competiția pentru Primărie a intrat actualul viceprimar Constantin Marius Răschip.

O situație specială a fost la Roma, acolo unde primarul Mihai Asiminicesei și-ar fi dorit o nouă candidatură, însă nu a fost dorit de PSD, din cauza controverselor legate de activitatea sa. Și aici, PSD susține pentru funcția de primar pe actualul viceprimar, Cosmin Florin Cîșlariu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Sfârșit tragic! Botoșăneanul rănit în accidentul de motocicletă de la Bucecea a murit la spital

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *