Explicația pe care le-a dat-o un sofer beat din Iași polițiștilor, după ce s-a răsturnat cu mașina. Bărbatul ar fi fost ”băntuit” de fantoma soacrei!

Polițiștii din Iași au rămas împietriți, după explicația pe care au primit-o din partea unui șofer beat, care s-a urcat la volan și s-a răsturnat cu mașina. De vină nu ar fi fost aburii alcoolului, ci fantoma soacrei sale, care l-ar fi bântuit!

Un șofer beat din Iași a reușit să îi șocheze pe polițiștii sosiți la accidentul pe care l-a provocat. Bărbatul era sub influența alcoolului și a pierdut controlul volanului, astfel că s-a răsturnat cu mașina. S-a pregătit, însă, cu o explicație care întrece orice imaginație: ar fi fost bântuit de fantoma soacrei!

Polițiștii au ajuns la Podul Iloaiei, în locul în care s-a petrecut accidentul rutier. L-au găsit pe un șofer sub influența alcoolului, care care le-a spus o poveste demnă de filmele SF, scrie spynew.ro. Bărbatul era convins că nu alcoolul ar fi fost vinovat pentru accidentul pe care l-a produs, ci faptul că ar fi trecut printr-o perioadă dificilă.

Acesta a spus că în ultimele zile de dinainte de accident a văzut fantoma soacrei sale, care l-ar fi bântuit. Înainte de accident, bărbatul ar fi mers la o altă casă pe care o deține, unde ar fi muncit și ar fi băut alcool.

Din acest motiv, și-ar fi dorit să rămână acolo până a doua zi. Însă, s-a răzgândit când ar fi văzut fantoma soacrei sale în mai multe locuri. Nu a mai stat pe gânduri și s-a urcat imediat la volan.

Bărbatul le-a explicat polițiștilor și cum s-a produs accidentul din Podul Iloaiei. Acesta ar fi vrut să facă cumpărături de la un magazin, însă ar fi pierdut controlul volanului după ce ar fi primit flash-uri de la un alt șofer. Acesta a alertat singur autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *