Doi soți din Botoșani și-au cumpărat o masă și niște scaune de la un magazin de mobilă. Când au ajuns acasă și-au pus mâinile în cap când s-au uitat la scaune

Doi soți din județul Botoșani și-au cumpărat o masă și niște scaune de la un magazin de mobilă second hand din Salcea. Când au ajuns acasă și-au pus mâinile în cap când s-au uitat la scaune. Și-au dat seama că le lipsesc două deși le-au cumpărat. Ei au sunat la 112 pentru o pagubă de 400 lei.

Incidentul a avut loc sâmbătă, când cei doi soți din Corni au mers să achiziționeze o masă și 6 scaunede la un depozit second hand de mobilă. Pentru a putea transporta mobilierul aceștia s-au deplasat cu ansamblul de vehicule format din autoturismul marca Ford Focus și remorca marca Remotrailer.

Soții  au achiziționat elementele de mobilier din lemn, încărcându-le în remorcă, iar la întoarcere spre domiciliu aceștia au oprit la magazinul Penny din Dumbrăveni, unde soții au intrat în societatea comercială, șoferul a rămas în autoturism. După un, aceștia au ieșit din magazin și s-au deplasat spre Corni.

Când au ajuns la domiciliu, au observat că 2 dintre cele 6 scaune lipsesc. Aceștia au cerut ajutorul polițiștilor, care au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de către persoane necunoscute a infracțiunii de furt.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Veste neașteptată pentru fermierul din Botoșani căruia i-au ars toate animalele în grajd

Stelian Paul Ionescu, crescătorul de animale căruia i-au ars vacile și furajul luna trecută, a avut parte de de o surpriză emoționantă. În cadrul Târgului Regional de Zootehnie de la Popăuți, un grup de crescători membri ai Asociației Crescătorilor de Taurine Botoșani l-au anunțat pe fermierul din Grivița, comuna Cordăreni, că cinci familii de crescători de vaci îi vor dona fiecare câte un animal, potrivit agrointel.ro.

La mijlocul lunii trecute, ferma familiei Ionescu din Cordăreni a fost cuprinsă de flăcări. Stelian Ionescu, care se afla în acel moment în apropierea grajdului, a auzit cum se agitau animalele sale și a ieșit. Atunci a văzut focul și a sunat la 112. El a declarat ulterior că numărul animalelor pierdute este de 54.

„Eram în rulotă. Nu am mai reușit să salvez nici animalele. Erau 54 de vaci adulte. Nu aveam asigurare”, a spus proprietarul Paul Ionescu.

Botoșăneanul în vârstă de 49 de ani și-a creat, în urmă cu vreo șapte ani, propria  afacere în agricultură, crescând vaci pentru lapte și pentru carne. Întreaga fermă era pe persoană fizică, la ea muncind atât Stelian Ionescu, cât și tatăl acestuia, dar și fiul său. După ani de muncă, el a ajuns să construiască o adevărată exploatație, în care avea peste 100 de bovine. Pe lângă vacile care au pierdut în incendiu, au ars, de asemenea, adăpostul de animale, aproximativ 18 de tone de furaje, patru generatoare de curent, un compresor aer, roata de la o cisternă, o mulgătoare, un autoturism, o motopompă și s-au degradat alte bunuri din apropiere.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *