Veste tristă despre copilașul de trei anișori aflat în spital după ce mama l-a aruncat pe geam. Va fi deconectat de la aparate. „Ce am făcut eu să merit așa ceva?”

Gabriel, băiețelul de trei anișori, care a fost aruncat de mamă pe geam, urmează să fie deconectat de la aparate, fiind în moarte cerebrală. Potrivit familiei, tatăl va merge miercuri la spitalul din Iași pentru a semna pentru deconectarea fiului său de la aparate. Omul este sfâșiat de durere. În timp ce stă la priveghiul fiului său de doi anișori, Vladimir, se gândește cu teroare că nici cel mare nu i se va întoarce viu acasă.

„De ce mie? De ce mi s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu să merit așa ceva?”, sunt cuvintele pe care Alexandru, tatăl copiilor, le strigă în permanență de când a aflat de tragedie.

Nu s-a așteptat nicio secundă ca cea pe care a ales-o să fie mama copiilor săi va recurge la un asemenea gest.

„A iubit-o enorm. Și pe ea și pe copii. Ei nu s-au văzut de trei luni că el lucra la București”, ne-a mărturisit o rudă din familie.

Mămica de 23 de ani, care și-a aruncat copilașii pe geam, la un hotel din municipiul Botoșani, are 23 de ani și este din comuna Albești. Cel mic, de doi anișori a murit pe loc, iar celalalt, de trei anișori, a fost dus în stare gravă la spital. Din păcate, acesta este în moarte cerebrală.

Ce spun procurorii

Procurorii au preluat ancheta în cazul mămicii de 23 de ani, din județul Botoșani, care și-a aruncat copiii pe geam, la un hotel din municipiu. Copiii au fost aruncați de la etajul II al hotelului, potrivit prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Chihaia.

„La acest moment, se desfășoară cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub forma omorului și violență în familie sub forma tentativei de omor, tânăra fiind internată la spitalul de psihiatrie în vederea expertizării medico-legale psihiatrice pentru stabilirea discernământului”, a declarat Chihaia.

Ce spune tatăl

Soțul femeii din Botoșani care și-a aruncat copiii pe geam este șocat de gestul soției sale. Bărbatul spune că mesajul primit de la femeie l-a lăsat perplex:

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi. Nu trebuie să ne mai trimiţi bani, am înţeles că asta este marea ta problemă”, i-ar fi scris tânăra soţului ei.

Tânăra mamă i-ar fi reproşat că nu se simtă iubită şi nu îşi dorea aceeaşi suferinţă şi pentru copiii săi.

„Nu era retrasă, vorbeam zi de zi, mereu o întrebam ce fac copiii. Când a avut nevoie de bani, i-am trimis de fiecare dată să cumpere la copii ce le lipseşte. Era iubită de toată lumea”, a spus, pentru Observatornews,  Alexandru Babi, soţul femeii.

Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un ”adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, povestește, pentru sursa citată, tatăl copiilo

 

Un îndrăgit preot, despre moartea Alexandrei: Putem să ne facem dreptate băgând pe toți în spatele unor gratii, aruncând injurii spre o întreagă breaslă, sau putem să învățăm ceva și să reconstruim de la 0 relația pacient medic

One thought on “Veste tristă despre copilașul de trei anișori aflat în spital după ce mama l-a aruncat pe geam. Va fi deconectat de la aparate. „Ce am făcut eu să merit așa ceva?”

  1. Nebuna asta a vrut sa se razbune pe sotul ei, omorandu-si proprii copii ! Daca voia sa moara si ea ( ce ipocrita ) ar fi reusit cu succes ! Dar nu, ea a mers pe principiul : eu v-am facut, eu va omor ! Si dupa aia ma lamentez, ca – vezi Doamne – ce-am facut !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *