Crasnaleuca, la ceas aniversar. 580 de ani de atestare documentară sărbătoriți cu un spectacol folcloric

Localitatea Crasnaleuca este la ceas aniversar deoarece se împlinesc 580 de ani de atestare documentară. Cu acest prilej, aici va avea loc un spectacol folcloric, la care sunt așteptați artiști renumiți. Deschiderea va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 13.00.

Pe scenă vor urca: Orchestra Rapsozii Botoșanilor „Ioan Cobâlă”, Constantin Petrescu, Fetele din Botoșani, Loredana Călin, Cornelia Ciobanu, Alina Huțu, Mitică Ștefan, Oleg Sacaliuc, Ionuț Scripcariu.

Ansamblul „Doina Costeștilor” va urca și el pe scenă, alături de formația Compus, Liliana Savin, Marian Hatman, Ansamblul Liceului Tehnologic „Coțușca”, Grupul Vocal „Gheorghe Mitoceanu”.

Crasnaleuca este un sat în comuna Coțușca din județul Botoșani. Este situat în Podișul Moldovei, pe malul drept al Prutului, în partea de nord-est a actualului județ Botoșani. Localitatea Crasnaleuca se află la o distanță de 75 km de municipiul Botoșani, reședința județului, la 70 km distanță de municipiul Dorohoi și la 35 km de orașul Săveni. Din punct de vedere administrativ, satul Crasnaleuca aparține de comuna Coțușca, aflandu-se la 12 km distanță de sediul primăriei acestei comune.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *