Femeie în scaun cu rotile, rănită după ce a fost lovită de o mașină

accident-dorohoi-botosaniO femeie aflată în scaun cu rotile a ajuns de urgență la spital în urma unui accident petrecut, duminică, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi.

Din primele cercetări, se pare că o femeie cu handicap locomotor, care se deplasa într-un căruț special a pătruns pe partea carosabilă, pe Bulevardul Victoriei, unde a apărut brusc în fața unui autoturism Opel Astra, care a frânat, dar fost lovit din spate de un alt autoturism Opel Vectra.

like facebookLa locul accidentului a  ajuns o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi, un echipaj din cadrul Biroului Rutier și Poliția Criminalistică, care efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

În urma constatărilor de la fața locului, victima prezenta mai multe fracuri urmând să fie investigată și diagnosticată la unitatea spitalicească.

Sursa: DorohoiNews.ro

One thought on “Femeie în scaun cu rotile, rănită după ce a fost lovită de o mașină

  1. Victima nu a patruns pe carosabil ci se deplasa pe carosabi cum a facut-o de peste 20 de ani.Era un vehicul electric special pentru deplasarea pe carosabil cu sistem de semnalizare luminos si acustic. Opelul alb cu volan pe dreapta avea in fata opelul verde care era pe banda doi. Opelul alb a depasit opelul verde prin partea dreapta intrand pe prima banda pe care circula vehicolul electric. A acrosat din spate vehicolul electric aruncand acumulatorii la patru metri de vehicol. A intrat din nou pe banda a doua iar opelul verde depasit la lovit pe cel alb din spate.
    Camerele instalate in zona vor confirma realitatea. Ieri la ora 16,victima Loghin Mihaela a decedat la Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *