Cursuri de specializare în premieră la Botoșani! Cel mai modern centru de fiziokinetoterapie și recuperare medicală vine cu oferte unice în luna aprilie

Cel mai modern centru de fiziokinetoterapie și recuperare medicală din Botoșani oferă în premieră cursuri de specializare, iar în luna aprilie clienții beneficiază de oferte unice la Work Tape Medical.

Noi cursuri de specializare în 2024

Dacă în 2020, Work Tape Medical a fost, în premieră pentru Botoșani, gazda primului curs dedicat fizioterapeuților, pentru a se specializa în „Trigger-points”, în 2021, a avut o altă premieră cu unicul curs de bandajare neuromusculară, adresat atât începătorilor, cât și avansaților în traumatologie și ortopedie.

„După o pauză de 2 ani în care nu s-au mai organizat cursuri la centrul WTM, colegii noștri au continuat să participe la diverse cursuri naționale și internaționale. În 2024, vom fi gazdă din nou, în premieră, de data aceasta a primelor cursuri internaționale organizate la Work Tape Medical. Maestrul italian Alessandro Urbani PhD ne va prezenta timp de 4 zile „Testarea musculară și anatomie funcțională și „Reechilibrarea și reeducarea articulației temporomandibulare (ATM)””, a anunțat managerul Work Tape Medical, Mihai Venedict.

La aceste cursuri sunt așteptați fizioterapeuți, kinetoterapeuți, asistenți sau studenți din toată zona Moldovei, la sediul Work Tape Medical, în perioada 18-21 aprilie.  Cursurile susținute de specialistul internațional Alessandro Urbani D.O. Ph.D., vor fi traduse în direct în Limba Română.

Descoperă răsfățul la Work Tape Medical: la trei masaje achitate, primești unul gratuit

În luna aprilie, centrul de recuperare pune la dispoziție mai multe oferte, atât pentru clienții fideli, cât și pentru cei noi. Astfel, până la finalul lunii aprilie, la achiziționarea a trei ședințe de masaj terapeutic, primești gratuit una în plus.

Mai mult, ca o promoție de „Iepuraș”,  luna aceasta revine Programul “Kineto pentru toți”. Vor fi reduceri de 50% la minim 10 ședințe de kinetoterapie. În loc de 700 de lei, plătești doar 350 de lei dacă achizițonezi pachetul de 10 ședințe. Promoția se aplică în perioada 10-25 aprilie 2024.

Telefon : 0758.959.677/0331.404.367
www.worktape.ro/programari

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *