Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani reia concursurile blocate. Ce posturi au fost scoase spre ocupare!

Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani reia concursurile blocate. Astfel, unitatea spitalicească a scos la concurs trei posturi vacante pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă la Sectia Ortopedie Traumatologie, cu program de lucru de 12 ore. Este vorba de un post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant, un post de infirmiera – debutant și un post de ingrijitoare.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant: studii – postliceale; certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR, nu necesită vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de infirmier debutant: nivel de studii – generale; fără vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru postul de îngrijitoare: studii generale; nu necesită vechime în muncă.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 29 aprilie, pe 13 mai are loc proba scrisă, pe 20 mai proba practică iar pe 27 mai interviul.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat, pe suprafaţa râului Prut, aproximativ 400 metri de plase monofilament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *