FOTO Cum au transformat curtea școlii în care învață elevii unei unități de învățământ din Botoșani. „Pentru viitorul nostru”

Elevii unei școli din județul Botoșani au transformat în totalitate curtea unității de învățământ  și au plantat puieți. Sub sloganul „1 copac pentru viitorul nostru”, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești, au vrut să dea un exemplu, având în vedere defrișările masive din țara noastră.

Elevii, coordonați de director, prof. Chitic Mihaela, prof. Herghiligiu Simona, prof. înv. primar Maicariu Dana și prof. Zănoagă Loredana, în colaborare cu Ocolul Silvic Trușești, au participat la acțiunea de replantare de puieți forestieri, atât în curtea școlii, cât și în zona din jurul acesteia.

Astfel, tinerii au contribuit semnificativ atât la înfrumusețarea unității școlare, cât și la protejarea naturii. Scopul acestei activități a fost promovarea iubirii pentru mediul înconjurător, contribuirea la binele planetei și asigurarea unui viitor „verde”, plin de copaci și de aer curat, susțin reprezentanții școlii.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *