Intervenție care îi face cinste! Un tânăr de 20 de ani, aflat în practică la Poliția Botoșani, a salvat un bătrân dat dispărut

Intervenție care îi face cinste! Un tânăr de 20 de ani, aflat în practică la Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani, a salvat un bătrân dat dispărut. Omul de 68 de ani a dispărut de la un centru de bătrâni, iar după două ore de căutări a fost găsit de un elev de la Scoala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca.

Elevul, în vârstă de 20 de ani, pe numele sau Ungureanu Robert Andrei, este in perioada de practica la IPJ Botoșani, iar când l-a identificat pe bătrânul in vârsta de 68 ani, se afla in timpul sau liber. Cu toate acestea, el a decis fără nicio ezitare sa dea o mâna de ajutor colegilor săi polițiști.

Bătrânul nu este la prima fuga de la centru, iar de aceasta data a fost găsit in jurul orelor 22.45 in zona Kaufland de pe Șoseaua Iașului.  Interacționand cu bătrânul, tânărul a observat ca este usor agitat, iar pana la sosirea echipajelor, s-a asigurat de starea de sănătate și a comunicat cu acesta pentru a-l calma și a-l asigura că întreaga misiune este in beneficiul si pentru siguranța lui.

Tânărul polițist si-a sunat de urgenta colegii, care au sosit la fata locului si l-au preluat. Bătrânul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru identificarea cauzelor care stau la baza deciziilor sale de a fugi.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Scandal la un liceu din Botoșani! Un tânăr a fost prins cu un cuțit

One thought on “Intervenție care îi face cinste! Un tânăr de 20 de ani, aflat în practică la Poliția Botoșani, a salvat un bătrân dat dispărut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *