Mămică condamnată după un accident în care a murit fiica sa. A vrut să-și ducă copila la medic, dar micuța a ajuns în Ceruri

Șoferița de 47 de ani, care a produs un accident în septembrie 2019, în care fiica sa, Isabela, de doar nouă ani, și-a pierdut viața, a fost condamnată. Iulia Murărescu a fost condamnată de magistrații botoșăneni, în urmă cu câteva zile, la doi ani cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani, pentru ucidere din culpă.

Nenorocirea a avut loc la Zosin. În ziua fatidică, Iulia Murărescu și-a învoit fiica de la școală pentru a o aduce la Botoșani la un oftalmolog, dar, din păcate, micuța nu a ajuns la medic, ci la Ceruri.

Isabela Andrada a murit în urma ciocnirii violente dintre autoturismul pe care îl conducea mama sa și o camionetă. Era singurul copil al Iuliei Murărescu, iar pentru mama sa însemna totul.

Cum s-a produs tragedia

Femeia, de 47 de ani, a fost și ea rănită în accident. Mașina, o Skoda Octavia, era condusă de mama fetiței, în vârstă de 47 de ani, care nu a adaptat  viteza în curbă, pe fondul unui carosabil umed. Ea a pătruns pe sensul opus și a impactat frontal o camionetă de la tractări. Fetița, de nouă ani, a murit la spital.

Solutia pe scurt:

În baza art. 192 alin. 1 şi 2 Cod penal, cu aplicarea disp. art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpata Murărescu Iulia la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. În temeiul art. 91 şi art. 92 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani. În temeiul art. 93 alin. 1 Cod penal obligă inculpata ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Iaşi, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b Cod penal, impune inculpatei să execute următoarea obligaţie: să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Iaşi sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei oraşului Tg. Frumos jud. Iaşi sau în cadrul Şcolii Gimnaziale ,, Garabet Ibrăileanu” din Târgu Frumos , jud. Iaşi, pe o perioadă de 70 de zile

VIDEO Tragedie! Fetiță de 9 ani moartă în accidentul de la Zosin. Mama este rănită

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *