Contabila din Botoșani care participă la „Insula de 1 milion”. A renunțat la fotbal pentru domeniul financiar

Alina Petrea are 35 de ani, este de profesie contabil, originară din Iași, și mamă a unui băiețel de 6 ani. Alina Petrea a făcut sport de performanță, handbal și fotbal, și speră să retrăiască adrenalina și spiritul unei competiții prin participarea la “Insula de 1 milion”. Aceasta a jucat într-o echipa de fotbal în Italia, însă a renunțat pentru a-și construi o carieră durabilă în alt domeniu, cel financiar. Alina a locuit în Italia cinci ani, pentru ca apoi să ia drumul Irlandei, la Dublin, unde a locuit 10 ani, împreună cu soțul ei. S-a reîntors în România definitiv în 2023 pentru fiul lor. “Insula de 1 milion” este pentru Alina Petrea ocazia perfectă pentru a-și depăși limitele. Premiul vrea să îl investească în viitorul fiului său, Victor.

Alina Petrea s-a născut în Botoșani, dar în prezent locuiește cu soțul și băiatul ei în Iași. A urmat cursurile Liceului Sportiv din Iași și a continuat studiile la Facultatea Spiru Haret București și se mândrește cu o diplomă în Accountinf and Finance, PHP Web Development. Aceasta se consideră o fire bărbătoasă, puternică, iar cel mai mare atu al său este ambiția.

Alina crede că se pricepe la aproape orice și are ca hobby-uri sportul, muzica și călăritul. Se descrie ca fiind o persoană optimistă, veselă, ambițioasă, sinceră, direct, iar cel mai mare defect al său este că își dorește să dețină controlul și cedează extrem de ușor când plânge fiul său. Cei din jurul ei o percep ca pe o persoană veselă, iar cele mai mari realizări ale sale sunt familia și casa.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Alina Petrea și-a dorit să participe la „Insula de 1 milion” pentru experiență, dar și ca să își depășească limitele, iar în final, să câștige, chiar dacă pentru ea banii reprezintă doar niște hârtii. Participarea la show-ul difuzat la Kanal D îi îndeplinește Alinei cel mai mare vis, cel de a participa la o emisiune televizată.

Sursa: kanald.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *