Bogdan Andone, cătrănit după remiza cu Hermannstadt: „Fără discernământ!”

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul de la FC Botoșani, a fost extrem de dezamăgit la finalul remizei cu Hermannstadt, scor 1-1, din runda cu numărul #5 din play-out-ul Superligii. FC Botoșani a fost la un pas să ia toate punctele la Sibiu, dar Cristi Neguț a reușit o execuție fabuloasă în prelungiri, interzicându-le moldovenilor victoria în acest meci.

La final, Bogdan Andone a declarat că FC Botoșani se află într-o situație foarte dificilă și avea mare nevoie de toate cele 3 puncte. Acesta a criticat greșelile tehnice făcute de jucătorii săi, dar spune că este mulțumit de atitudinea acestora.

Bogdan Andone, după ce FC Botoșani a remizat cu Hermannstadt: „Jucăm fiecare meci cu sabia deasupra capului”

Am făcut niște cadouri. Faulturi făcute fără discernământ. Trebuie să învățăm din aceste lucruri, să nu le repetăm. E un punct care se adaugă la zestre, ar fi fost bune 3, e clar. Ăsta e fotbalul. Am jucat mult mai bine 11 la 11. Am avut 3 ocazii monumentale, nu le-am fructificat.

E greu să îți creezi multe ocazii în situația în care suntem noi. Jucăm fiecare meci cu sabia deasupra capului. Trebuie să uităm și să ne pregătim pentru meciul următor. Va fi o partidă importantă. Dinamo e un adversar direct, jucăm acasă, o să avem nevoie și de ajutorul publicului.

Cred că astăzi am demonstrat că suntem o echipă periculoasă, că putem pune probleme. Din punct de vedere al rezultatelor, nu sunt mulțumit, am pierdut puncte importante. La Arad, cu Craiova și astăzi.

Dacă am fi câștigat, am fi fost mult mai liniștiți. Sunt, în schimb, mulțumit de atitudinea echipei. E de admirat cum se antrenează băieții și cum tratează meciurile indiferent de adversar”, a spus Bogdan Andone, la finalul meciului, potrivit gsp.ro

”Suntem foarte dezamăgiți, aveam foarte mare nevoie de cele 3 puncte. Am suferit foarte mult. E al 3 lea sau al 4-lea meci când luăm gol în minutul 94. Nu învățăm din greșelile astea. Problema e că mai sunt 4 meciuri. Până la urmă e un punct, clasamentul e strâns, se poate întâmpla orice. Trebuie să jucăm fiecare meci la victorie”– Victor Dican, FC Botoșani

 

 

One thought on “Bogdan Andone, cătrănit după remiza cu Hermannstadt: „Fără discernământ!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *