Drama unei tinere de 29 de ani din Botoșani. Mihaela are nevoie urgentă de ajutor

O tânără de 29 de ani, din Dorohoi, are nevoie urgentă de ajutor. Mihaela Gramescu luptă cu două tumori grave, iar singura sa speranță pentru a trăi vine din Turcia.

Potrivit verișoarei sale, care a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru Mihaela, acum 5 ani, după un set de analize, Mihaelei i s-a descoperit o tumora pe creier. A fost operata, iar dupa operatie a continuat cu tratament, analize, RMN-uri, pana de curand cand la un nou RMN i s-a dscoperit din nou 2 tumori. Doctorii din tara au fost sceptici cu privire la șansele sale de a se trata, in schimb speranta ei a venit din Turcia.

La acel spital i s-a spus ca trebuie sa faca tratament timp de 6 luni cate 2 sedinte pe luna. Familia ei a facut tot ce le-a stat in putinta, dar analizele si curele de tratament sunt extrem de costisitoare, plus biletele de avion care nu sunt ieftine deloc.

Facem un apel la voi toti care puteti si care vreti sa dati sansa unei fete tinere la o viata cu sanatate, oferindu-i sprijinul vostru cu cati banuti puteti! Putin cu putin vom reusi sa adunam banutii necesari pentru toate costurile acestor cure de tratament! Va rog din suflet sa nu fiti indiferenti! Haideti sa o ajutam! Toate conturile sunt pe numele mamei”, spune verișoara Mihaelei.

Cont Euro: RO53BTRLEURCRT0543618201
Cont Ron: RO06BTRLRONCRT0543618201
Cont Lire: RO11BTRLGBPCRT0543618201

2 thoughts on “Drama unei tinere de 29 de ani din Botoșani. Mihaela are nevoie urgentă de ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *