Emoționant! O tânără își scoate la licitație rochia de mireasă pentru o botoșăneancă bolnavă de cancer

O tânără își scoate la licitație rochia de mireasă pentru a o ajuta pe Mihaela Grămescu, botoșăneanca de 29 de ani, care se luptă cu cancerul.

Mihaela Grămescu, din Dorohoi, se află în Turcia la tratament și are nevoie de băni urgent pentru plata spitalizării și transport.

Bănuții să fie donații în unul din conturile mamei cu dovada plății, iar apoi o voi trimite persoanei care o achită. Rochita a fost purtată o singură dată acum 5 ani, de o miresica care a dorit să rămână anonimă si s-o ajute pe Mihaela sa lupte cu boala. Pretul rochitei la vanzare pleaca de la suma de minim 1000 lei. Rochiță este albă, mărimea S-M compusă din 2 piese, fustita pe elastic, corset reglabil la spate, broderie fina in fata, are si voal inclus, lipsesc cele 3 cercuri metalice. Daca primesc mai multe oferte, persoana care v-a oferi cea mai mare suma de bani o va primi”.

Cont Euro: RO53BTRLEURCRT0543618201
Cont Ron: RO06BTRLRONCRT0543618201
Cont Lire: RO11BTRLGBPCRT0543618201
Toate conturile deschise sunt pe numele mamei Mihaelei- Gramescu Maria.

Drama Mihaelei

Acum 5 ani, după un set de analize, Mihaelei i s-a descoperit o tumora pe creier. A fost operata, iar dupa operatie a continuat cu tratament, analize, RMN-uri, pana de curand cand la un nou RMN i s-a dscoperit din nou 2 tumori. Doctorii din tara au fost sceptici cu privire la șansele sale de a se trata, in schimb speranta ei a venit din Turcia.

La acel spital i s-a spus ca trebuie sa faca tratament timp de 6 luni cate 2 sedinte pe luna. Familia ei a facut tot ce le-a stat in putinta, dar analizele si curele de tratament sunt extrem de costisitoare, plus biletele de avion care nu sunt ieftine deloc.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *