Tânăra din Dorohoi, bolnavă de cancer, a fost internată de urgență la Spitalul din Botoșani. „Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru Mihaela”

O tânără de 29 de ani, din Dorohoi, are nevoie urgentă de ajutor. Mihaela Gramescu luptă să supraviețuiască. Dupa a-4- cura de chimioterapie efectuata in Turcia, starea de sănătate a Mihaelei Grămescu s-a inrautatit, a fost necesara spitalizarea ei in Turcia, deoarece facea crize epileptice repetate ca efect advers.

A fost preluata cu ambulanta privata de la vama cu Romania deoarece parea ca se simte mai bine si adusa acasa  la Dorohoi. Din pacate, starile epileptice nu au incetat si a fost internata la Urgente Dorohoi pe ATI si preluata de Smurd si dusa la Botosani.

Nu ne ramane decat sa ne rugam in acest moment pentru Mihaela, sa fim puternici pentru ea, sa poata depasi aceste momente si sa continue tratamentul… Va rog s-o ajutati si s-o sprijiniti in continuare. Are nevoie de noi. Impreuna vom reusi! Doamne ajuta si da-i putere Mihaelei sa depaseasca aceste momente si sa lupte cu boala”, este mesajul celor care o susține și încearcă să strângă fonduri pentru a o ajuta.

Cont Euro: RO53BTRLEURCRT0543618201
Cont Ron: RO06BTRLRONCRT0543618201
Cont Lire: RO11BTRLGBPCRT0543618201
Toate conturile deschise sunt pe numele mamei Mihaelei- Gramescu Maria.

Drama unei tinere de 29 de ani din Botoșani. Mihaela are nevoie urgentă de ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *