FOTO & VIDEO Procesiune cu moaștele Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv la care participă zeci de preoți, în frunte cu ÎPS Teofan, la Botoșani

O procesiune cu moaștele ale Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv la care participă zeci de preoți, în frunte cu ÎPS Teofan, a avut loc, luni seară, în municipiul Botoșani, cu prilejul hramului localității. Procesiunea are loc pe traseul: Biserica „Sfântul Gheorghe” – Str. Ion Pillat – Calea Națională – Str. 1 Decembrie – Biserica Uspenia – Str. Poștei – Biserica „Sfântul Gheorghe”.

Inițial,  Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Teofan a oficiat slujba Vecerniei Mari cu Litie la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Botoșani, împreună cu Preasfinţitul Părinte Nichifor Botoșăneanul și cu Preasfinţitul Părinte Gherontie Hunedoreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Cu prilejul cinstirii ocrotitorului municipiului Botoşani, marți, 23 aprilie, de la ora 9.30, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Teofan va săvârși Sfânta Liturghie a Darurilor mai înainte Sfințite la hramul Bisericii „Sfântului Mare Mucenic Gheorghe” din Botoșani, împreună cu Preasfințitul Părinte Antonie, Episcop de Bălţi, şi cu Preasfinţitul Părinte Gherontie Hunedoreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *