Facebookul, vedeta serii la concertele susținute de Nicola și Bandidos

Nicola l-a adus pe Mos Crăciun în mijloc de primăvară...

Circa o mie de botoșăneni au luat parte vineri seara la concertul susținut de  Bandidos și Nicola. Bandidos i-a bucurat pe fani cu piese de pe noul album intitulat „TristAN fără soldă”, cântate în premieră la Botoșani, însă entuziasmul publicului a fost la cote ridicate  în momentul în care băieții au cântat din cunoscutele lor melodii „Un minut din ziua ta”, Prietenii mei”, „Nu-mi dai scăpare”. Euforia creată a determinat-o pe una din fetele din public să-i ceară solistului o dedicație pentru prietena ei, care în seara respectivă împlinea 18 ani. Zis și făcut! Vocalistul formației a chemat-o lângă scenă pentru detaliile necesare, iar dedicația a fost făcută live.

O altă surpriză creată ad-hoc pentru fanii din public a fost când solistul formației a coborât la un moment dat de pe scenă și a cerut unuia dintre colegii din trupă să-i facă o fotografie în fața publicului pentru a o posta pe pagina lor de facebook. Momentul a fost gustat din plin de norocoșii din primul rînd care s-au bucurat de multe strîngeri de mâini din partea vocalistului.

Dedicații la cererea publicului pe scenă

Trupa a cântat pe scena botoșăneană timp de aproape 50 de minute și pentru că publicul i-a vrut mai mult pe scenă  băieții au interpretat live în final celebra piesă de la Queen „I want to break free” . „Suntem pentru a doua oara la Botoșani și venim cu gânduri bune. Ne-au impresionat fetele frumoase de aici și ne bucurăm că am putut să le oferim melodii în premieră de pe noul album”, a declarat Victor Solomon, basisul trupei. Cei trei băieți nu au plecat imediat după terminarea recitalului rămânând lângă scenă și cît timp a evoluat Nicola care i-a urmat. Recitalul artistei a fost unul incendiar care a cuprins atît piese lansate de solistă împreună cu Mihai Alexandru, cît și creații mai noi.

Nicola a anunțat, în premieră, la Botoșani că va lansa pe facebook un nou single compus de ea, iar pentru videoclip va folosi și imagini video și foto din concertul de la Botoșani. De altfel, artista a apărut pe scenă filmând cu camera foto de la telefon publicul aflat în extaz. „Voi lansa un single nou care va apărea pe facebook pentru că e o piesă pentru prietenii mei de facebook iar videoclipul va fi realizat cu poze și filmulețe din concerte”, a declarat Nicola. Așa cum obișnuiește în concertele sale, Nicola a invitat pe una din fetele din public să cînte, alături de ea, una din piesele pregătite pentru concert fapt care a atras numeroase alte solicitări din partea spectatorilor de a proceda la fel cu ei.

Moș Crăciun pe scena botoșăneană în mijloc de primăvară

Senzația serii a fost un tânăr care a dorit să cînte alături de artistă piesa ei de succes „De mă vei chema”. Deși i-a masacrat melodia, băiatul a atras în jurul lui un val imens de simpatie, mulți din cei aflați în public scoțând camerele video pentru a-l filma. La un moment dat, mai în glumă în serios, Nicola a strigat către cineva din public să nu pună filmulețul pe youtube fiind șocată de ce ieșit din melodia pe care a lansat-o în urmă cu câțiva ani împreună cu fostul ei soț. „Mi-a plăcut că au avut curajul de a urca pe scenă și de a cînta, dar în general a fost un public cald ca de fiecare dată. A fost un public de nota 10”, a mai spus Nicola.

Pe scena de la Botoșani, Nicola s-a aflat alături de iubitul ei, Ștefi care o acompaniază în concerte la clape și, din melodiile căruia, incluse pe ultimul ei album, a și cîntat. Artista a dovedit că are lipici la public atît prin melodiile interpretate din care nu au lipsit „Lângă mine” și „Don’t break my heart” cu cea din urma reprezentand România la Eurovision, cât și prin dialogul extrem de savuros cu publicul.

Momentul de final a fost un deliciu. Pentru că cei mici din public au dorit să urce pe scenă pentru a cînta alături de Nicola, artista a ales un final mai puțin potrivit pentru vremea de față, dar care a prins de minune la public. Ea și-a încheiat recitalul interpretând, alături de zeci de puști pe scenă, piesa „Milioane”, o melodie în care vorbește despre…Moș Crăciun.

Cele două recitaluri au fost precedate de evoluțiile unor artiști locali ca Petrică Unțanu, surorile Anda și Codruța Barariu, formația Mini Evolution dar și concursuri pentru public în cadrul programului susținut de DJ Ruxy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *