Bogdan Andone, înaintatea meciului retur cu Mioveni: Va trebui să profităm de experiența noastră pe care o avem ca jucători de Liga I, să gestionăm bine jocul

Antrenorul Bogdan Andone a declarat, miercuri, înaintea meciului retur cu CS Mioveni, că FC Botoșani are un avantaj prin golul marcat acasă și că jucătorii vor trebui să fie concentrați și să gestioneze bine momentele jocului, pentru a fi echipa care va continua în Liga I.

”Este un joc important, un joc pe care trebuie să îl abordăm foarte bine, foarte concentrați, cu mare atenție, iar la sfârșitul jocului să fim echipa câștigătoare, echipa care va continua în Liga I din sezonul următor. Jucătorii au văzut ce adversari au, caracteristicile lor, dar până la urmă depinde de noi, de cum vom ajunge la ora jocului ca și concentrare, ca și determinare. Acestea sunt elementele care vor face diferența la acest joc. E important să fim atenți la detalii și să gestionăm bine momentele jocului, e important că avem avanjul din meciul tur. Va trebui să profităm de experiența noastră pe care o avem ca jucători de Liga I, să gestionăm bine jocul și să facem rezultatul de care avem nevoie”, a spus Bogdan Andone.

Partida de vineri, 24 mai, ora 20.00, din manșa secundă a barajului pentru mentinerea/promovarea în ediția 2024-2025 a SuperLigii cu CS Mioveni, se va juca pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni.

Urmareste-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *