Botoșăneanul de pe paginile celor mai importante reviste din lume, care a devenit un țăran autentic: „Nu mai atârnați pe la terase, pe la restaurant, figuri și fițe, luați o bucată de pământ, cultivați-o ca să știți ce mâncați”

Botoșăneanul Daniel Ciobbanu, s-a transformat din modelul de succes care apărea în cele mai importante reviste de profil din lume, într-un țăran autentic. Acesta și-a amenajat un „mic colț de rai” în Botoșani, unde putem spune că s-a întors la origini și trăiește doar cu mâncare pregătită de el cu legume din grădina proprie, fructe, semințe etc.

Daniel promovează un stil de viață sănătos, prin imunizare naturală, iar la 42 de ani a dovedit că are o condiție fizică demnă de invidiat. El îi îndeamnă pe tineri și nu numai să mai renunțe la hainele de firmă și ieșirile la terase și să recurgă la activități care într-adevăr contează și pot fi mult mai bune pentru minte și trup.

„Nu mai atârnați pe la terase, pe la restaurant, figuri și fițe, luați o bucată de pământ, cultivați-o ca să știți ce mâncați, să fiți siguri că totul e bio. Ăștia sunt în stare să vă scrie pe etichete natural, organic, bio, dar voi încă nu știți ce mâncați”, spune Daniel Ciobbanu, în unul din clipurile sale de pe rețelele de socializare.

Potrivit acestuia, bărbații adevărați ar trebui să se ocupe de grădină, de săpat, de muncă și nu de „funcții” și „șosete roz”.

„Nu vă mai identificați prin funcții, nu vă mai identificați prin bani, nu vă mai identificați prin bunuri!”, este îndemnul acestuia.

Daniel Ciobbanu a fost imaginea unor branduri de renume și este singurul model masculin din România care a apărut de 10 ori pe coperţile unor prestigioase reviste internaţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *