Instinct animalic! Un tânăr din Botoşani a vrut să violeze o femeie pe imaşul localităţii

Un bărbat din Botoşani a fost arestat preventiv, duminică, după ce ar fi încercat să violeze o femeie pe imaşul localităţii. Botoşăneanul Lucian Gălan a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea Judecătoriei Botoşani sub acuzaţia de tentativă de viol.

Potrivit unor surse judiciare, individul a fost reţinut de poliţişti la scurt după comiterea faptei. Totul s-a întâmplat, vineri, în localitatea Lunca. Bărbatul de 36 de ani a încercat să violeze pe femeia de 51 de ani. Cei doi se aflau pe un imas, din extravilanul localității, în momentul în care botoşăneanul a  forţat-o pe femeie să întreţină relaţii sexuale cu el. Femeia a reușit să scape și sa anunțe poliţia.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 2147/143/P/2024. Respinge cererea formulată de inculpatul Galan Lucian, prin apărătorul din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În temeiul art. 202 alin. 1, 3, 4 lit. e) Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Galan Lucian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă la viol”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 32 alin. (1) din Codul Penal, raportat la art. 218 alin. (1) din Codul Penal, pe o perioadă de 30 de zile, respectiv de la data de 12.05.2024 şi până la data de 10.06.2024, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Galan Lucian. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, 680 lei, se va achita B.A. Botoşani din fondurile M.J. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 12 mai 2024, ora 15:10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *