VIDEO Imagini cu puternic impact emoțional! Accidentul grav de motocicletă de la Bucecea, surprins de camerele de supraveghere

Accidentul grav de motocicletă care a avut loc, sâmbătă după-amiază, la Bucecea, a fost surprins de camerele de supraveghere. Momentul impactului dintre motocicletă și autoturism a fost filmat, ceea ce a ușurat munca polițiștilor de circulație în ceea ce privește stabilirea vinovăției în acest caz.

Din imagini reiese cum un autoturism Audi care circula pe drumul național care străbate localitatea Bucecea încetinește pentru a vira la stânga, iar din spare vine cu viteză motociclistul care impactează lateral stânga mașina aflată în viraj. Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Știrea inițială

Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă, după amiază, în județul Botoșani. Un motociclist a fost rănit după impactul cu o mașină Accidentul rutier a avut loc pe raza localității Bucecea.

Potrivit primelor informații, motociclistul are 40 de ani și ar fi intrat în depășirea unui autoturism care ar fi încercat să vireze la stânga de pe drumul național care tranzitează orașul Bucecea.

Impactul a fost atât de violent că motociclistul a rămas inconștient pe carosabil. El a fost resuscitat, iar apoi a fost preluat de cadrele medicale pentru a fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *