Protest la Botoșani împotriva Legii carantinei și a izolării. „Orice bine impus cu forța este un abuz”

Daniel Ciobbanu, botoșăneanul cunoscut pentru promovarea unui stil de viață sănătos, organizează un protest împotriva Legii carantinei și a izolării, la Botoșani. În ultimele zile, o singură femeie din Botoșani, Daniela Hrițcu, a ales să protesteze împotriva acestei legi.

Aceasta a mers două seri la rând în fața Primăriei și a Prefecturii, sperând să atragă mai multe persoane alături de ea.

Daniel Ciobbanu vrea să organizeze totul ca la carte, așa că va solicita aprobări de la Primărie și Jandarmerie pentru protest.

Foto: Facebook

„Persoanele din Botosani care doresc să protesteze împotriva acestui proiect de lege abuziv, ce încalcă drepturile omului garantate de Constituție și care permite instaurarea unei dictaturi medicale fără precedent, sunt rugate să mă contacteze in privat. Mâine voi merge la Primărie si Jandarmerie pentru a depune cererile pentru protest. Dacă legea este promulgată se va forma un nou Gestapo care va sălta toți suspectii de covid. Copiii voștri riscă să fie duși in centre de plasament ale statului pe perioada carantinării. Acolo nu veți avea posibilitatea să comunicați cu cei de acasă, dat fiind faptul că telefoanele vor fi confiscate. Citiți singuri proiectul de lege si alegeți varianta cea mai bună! Orice bine impus cu forța este un abuz! Indiferența și neimplicarea ta de azi poate fi mortală! După 4 luni de circ sper că v-ați prins care e treaba cu asimptomaticii si testele pozitive”, spune Daniel pe Facebook.

Iată câteva dintre argumentele sale:

DACĂ LEGEA ARAFAT TRECE:
1. Nu există nici o cale de atac sau de apărare în cazul internării forțate.
2. Asimptomaticii (pozitivi) intră în pușcărie la domiciliu.
3. Cei cu simptome de răceală intră direct în pușcărie la spital, încă de dinainte de diagnostic.
4. Cei sănătoși (negativi) pot intra la pușcărie la domiciliu dacă există suspiciuni (un termen ambiguu), cum ar fi contact prin tracking cu cineva „infectat”.
5. Cei care vin din afară vor intra la pușcărie la domiciliu, indiferent de starea de sănătate.
6. Se vor confisca toate bunurile celui depistat pozitiv și internat în pușcăria medicală, inclusiv telefonul și mașina (nu veți mai avea nici un contact cu familia).
7. Copiii intră in custodia statului pe perioada pușcăriei medicale.
8. Vei fi supus unui tratament (nedefinit) chiar dacă ești asimptomatic (pozitiv) sau sănătos suspect covid (negativ) cu forța, fără nici o cale de a-l refuza.
9. Dacă pleci din pușcăria medicală vei plăti după ce ești prins toată spitalizarea (8 zile costa 10.000 euro, ca un mic exemplu) și vei avea în plus dosar penal cu 15 ani de pușcărie.
10. Oricine poate fi ridicat de poliția sanitară de pe stradă, de la locul de muncă sau de acasă „dacă există suspiciuni de infectare cu covid”.

 

One thought on “Protest la Botoșani împotriva Legii carantinei și a izolării. „Orice bine impus cu forța este un abuz”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *