Electroalfa recrutează personal calificat sau necalificat, cu angajare imediată, pentru Fabrica de Producție Echipamente Electrice din Botoșani

Electroalfa, companie românescă, prezentă în piața de profil de mai bine de 30 ani, recrutează personal pentru unitatea de producție a echipamentelor electrice de medie tensiune din Botoșani, având disponibile peste 20 de locuri pentru posturi de electricieni și lăcătuși.

Pot aplica pentru aceste posturi, atât persoanele care dețin calificare, cât și cele fără calificare, compania asigurând școlarizare internă gratuită, indiferent de pregătirea profesională. Pachetul salarial oferit de Electroalfa este completat de beneficii și oportunități de dezvoltare, precum: acces la programe de calificare profesională la locul de muncă, cursuri interne pentru asimilare noi cunoștințe, tichete de masă/ masă la cantina proprie, decontare transport, prime de sărbători, cadou de ziua angajatului, etc.

Persoanele interesate pot depune cv-urile în format fizic la sediul central Electroalfa din Calea Națională nr. 15, sau online pe adresa de email [email protected], până la data de 20 februarie 2022. Se pot solicita mai multe detalii la numărul de telefon 0231 532 186.

Fabrica de echipamente electrice de medie tensiune a fost finalizată în anul 2020, fiind o construcție nouă, cu spații moderne, tehnologii performante, linii de de fabricații semi-automate și condiții de lucru la standarde internaționale. Unitatea are o suprafață de peste 10.000 mp, fluxurile de producție fiind organizate în 3 secții: producție celule electrice de medie tensiune, anvelope prefabricate din beton, montaj electro-mecanic posturi de transformare.

Produsele realizate ajung la beneficiari naționali, cât și la export, în țări din Africa (Ethiopia, Republica Mali, Kuwait, Sudan, Republica Burundi, Burkina Faso, Rwanda, Zimbabwe) și Europa Occidentală (Germania, Franța și Marea Britanie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *