VIDEO Cosmin Andrei, convins că va obține majoritate în CL după alegeri: Botoșănenii au apreciat lucrurile pe care le-am făcut în municipiul Botoșani

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, și-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat, la alegerile locale, și este convins că va primi votul botoșănenilor și, totodată, va obține majoritatea în Consiliul Local. 

El a declarat că a analizat sondajele și consideră că va obține un rezultat mai bun la aceste alegeri decât la cele precedente. Mai mult, edilul susține că până la finalul mandatului său vor fi finalizate proiectele pe care le are în desfășurare, inclusiv Teatrul Mihai Eminescu va fi finalizat și redat iubitorilor de cultură.

Sunt alături de o echipă cu care mă mândresc. Și dacă botoșănenii au apreciat lucrurile pe care le-am făcut în municipiul Botoșani, și au făcut acest lucru, au apreciat pentru că mi-au transmis prin nenumărate căi, să știți că aceste rezultate sunt datorate și echipei, atât Partidul Social Democrat, dar și echipei din Primărie”. […] Un candidat în funcție cred că este recomandat de faptele sale și aceste fapte reprezintă o garanție pentru ceea ce vreau să le transmit botoșănenilor că voi face în cel de-al doilea mandat al meu. În primul rând am continuat proiectele pe care le-am moștenit și era firesc să fac acest lucru, și unele din ele s-au finalizat, iar celelalte se vor finaliza până la sfârșitul acestui mandat, care este în luna octombrie. Am fost într-un dialog permanent cu cetățenii, care mi-au transmis că ceea ce este mai bun pentru orașul nostru, pentru administrația publică locală și am ținut cont și voi ține cont de părerile lor în continuare”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *