VIDEO Focuri de armă după o urmărire ca-n filme, la Botoșani! Un tânăr a fost rănit, încercând să scape de poliție. Ce avea în mașină

S-au tras focuri de armă după o urmărire ca-n filme, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Botoșani. Un tânăr de 25 de ani, din județul Suceava, a fost rănit după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 24:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi- Biroul Rutier, in timp ce se aflau pe strada Lt. Andrei, din municipiul Dorohoi, au efectuat semnal de oprire unui autovehicul, al cărui conducător auto, inițial s-a conformat, oprind autovehiculul, însă, în momentul în care polițiștii s-au apropiat de portieră, acesta a demarat în trombă.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe parcursul deplasării au efecutat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât si înspre autovehicul, reușind prinderea sa, la aproximativ 5 kilometri de locul interceptării, în localitatea Saucenița.

„În urma folosirii armamentului din dotare, a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior a fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din județul Suceava. Totodată, în urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului au fost identificate 93 de butelii cu agent refrigerant, de proveniență Ucraina, fără documente. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și vătămare corporală din culpă. Starea tânărului este stabilă, fiind sub observația cadrelor medicale”, precizează polițiștii.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

FOTO Accident la Botoșani! O mașină, în care se afla un tânăr, a luat foc după impact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *