Campionatul Național de Cros va avea loc la Botoșani. „Este un eveniment care subliniază importanța sportului în promovarea unui stil de viață sănătos”

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, împreună cu Asociația Județeană de Atletism și Liceul cu Program Sportiv Botoșani, organizează în perioada 26-27.04.2024, în pădurea Rediu, finala Campionatului Național de Cros din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, gimnaziu/liceu, fete/băieți, competiție la care vor participa peste 120 de elevi.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 26.04.2024, ora 18.00, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian” Botoșani.

Competiția se va desfășura sâmbătă, 27.04.2024, începând cu ora 9.00, în pădurea Rediu.

„Finala Campionatului Național de Cros nu este doar o competiție, ci și o celebrare a sportului. Ea aduce împreună atleți, antrenori, familii și susținători, toți uniți de dragostea pentru alergare și pentru natură. Este un eveniment care subliniază importanța sportului în promovarea unui stil de viață sănătos. În același timp, sper că evenimentul va fi unul memorabil pentru toți cei implicați.” a declarat Bogdan Gheorghe Suruciuc, inspector școlar general.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *