Primul cabinet medical din Botoșani în care sunt asigurate servicii de îngrijiri picioare. Sunt tratate unghiile încarnate, călcâile crăpate sau bătăturile

Clinica Lux-Ro din municipiul Botoșani dispune de singurul cabinet medical care asigură servicii de îngrijiri picioare și care tratează disfuncțiile de tipul unghiei încarnate, distrofii ale unghiei sau afecțiunile cauzate de poziții vicioase ale piciorului.

Cabinetul de Îngrijire Picior oferă consultații și intervenții pentru pacienții cu probleme cum ar fi cele legate de umflarea picioarelor, care pot fi semne ale diabetului, sau de crăparea călcâielor, de bătături ori încarnarea unghiilor.

„Tratam onicomicoza unghiilor, onicogrifoza unghiilor, tratamentul și corecția unghiilor incarnate prin sistemul Gold Spange, curățarea tălpii piciorului, îndepărtarea hipercheratozei plantare. Sunt pacienți care suferă de diabet și care au probleme grave la picioare și cărora noi le oferim servicii după ce ei trec pe la medicul diabetolog. Sunt, de asemenea, pacienți care acuză o oboseală puternică a picioarelor și care primesc tratament din partea noastră”, susține asistenta medicală Oara Guriuc, cea care a absolvit cursuri de podologie.

Cabinetul de Îngrijire Picior dispune de echipamente speciale pentru tratarea afecțiunilor piciorului.

Pentru programări, puteți să apelați la numerele de telefon 0231535453 și 0729931116 sau vă adresați  la recepția Clinicii LUX-RO din Strada Poștei, nr. 9, Botoșani.

Ce este podologia?

Podologia este specialitatea medicală care se ocupa de menținerea și sănătatea picioarelor noastre. În aceastăspecialitate se încadrează disfuncțiile de tipul unghiei încarnare, distrofia unghiei , afecțiunile cauzate de poziții vicioase.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *