Atât de trist! Vlad, adolescentul din Botoșani, care a murit înecat, era un artist în devenire. „Era foarte talentat”

Adolescentul de 16 ani, din județul Botoșani, care a murit înecat, luni, în râul Siret, era un artist în devenire. Vlad, din comuna Tudora, studia la Școala de Arte și își dorea să devină un profesionist la orgă.

Moartea sa a îndoliat întreaga comunitate din Tudora, iar cei doi părinți și sora acestuia se pregătesc de înmormântarea lui Vlad.

Vlad a murit înecat, luni după-amiază. Tragedia a avut loc pe raza localității Tudora (zona balastierei), potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Din informațiile primite de la persoanele care se aflau în zonă, băiatul, în vârstă de 16 ani, se afla la scăldat și, la un moment dat, a intrat în apă și nu a mai fost văzut.

Pompierii militari l-au găsit după aproape 45 de minute de căutări, însă botoșăneanul nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

După aproximativ 45 de minute de la începerea căutărilor, pompierii au găsit tânărul aproape de malul abrupt dinspre județul Suceava, la cca. trei metri adâncime. Acesta a fost adus la mal, fiind preluat de echipajul SAJ Botoșani, care a început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Localnicii au numai cuvinte de laudă la adresa adolescentului. Spun că era cuminte, cu suflet bun, talentat și respectuos.

Era un copil foarte bun și talentat”, ne-a mărturisit o localnică.

„Duțule de ce tu, puiul nostru?! Ne-ai lăsat cu inimile sfâșiate pe toți, minune de copil. Am sperat pana în ultima clipa ca inimioara ta va bate din nou! Îngerașul nostru ne-ai lăsat o durere uriașă în suflet, nici nu pot sa conștientizez ca chiar ție ți sa putut întâmplă! Vei rămâne în sufletul și în inima mea vestic dragul meu nepot”, este mesajul plin de durere al unei mătuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com