Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani a rămas fără scafandri. Șeful ISU: Am ajuns să luăm scafandri de la Bistrița, de la Neamț, de la Iași. că am avut punctual nevoie

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani a rămas fără scafandri, iar la intervențiile de salvare de la înec se solicită sprijin din alte județe. Șeful ISU Botoșani, Dan Decebal Murariu, spune că unitatea are în momentul de față doar un scafandru, deși echipa de intervenție trebuie să fie constituită din trei scafandri.

La nivelul detașamentului Botoșani, din trei scafandri am mai rămas doar cu unul și este greu să constituim o echipă de scanfandri de intervenție, pentru că trebuie să cerem acordul inspectorului general ca să disloce personal autorizat din celelalte inspectorate județene. Am ajuns să luăm scafandri de la Bistrița, de la Neamț, de la Iași. că am avut punctual nevoie ca să construim o echipă. O echipă ca să poată interveni îți trebuie cel puțin trei scafandri, din care unul este scafandru de coordonare a intervenție: ăla nu se scufundă, rămâne pe margine”, a declarat  Dan Decebal Murariu, șeful ISU Botoșani.

 

Atât de trist! Vlad, adolescentul din Botoșani, care a murit înecat, era un artist în devenire. „Era foarte talentat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *